Barna îi cere lui Orban explicații cu privire la demisia lui Costache
Dan Barna / foto: http://epochtimes-romania.com/

Președintele USR, Dan Barna este de părere că PSD se joacă cu sănătatea românilor prin tergiversarea legii carantinării. De asemenea, Barna a mai spus că, deși bâlbele guvernului sunt evidente, legea venind prea târziu, social democrații ar face bine să nu transforme o situație proastă într-una catastrofală.

„PSD se joacă cu sănătatea românilor. Legea carantinei este necesară și trebuie adoptată de urgență. Da, este adevărat că proiectul a venit cu întârziere de la Guvern, o nouă bâlbă dintr-un lung șir care poate fi imputat actualului Executiv. Dar, PSD și aliații săi trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să nu transforme o situație proastă într-o catastrofă sanitară doar pentru că vin două rânduri de alegeri și pentru că își fac calcule cinice pe spatele românilor.”, a spus președintele USR.

În egală măsură, Dan Barna este de părere că partidele politice ar trebui să renunțe acum interesele electorale și să pună pe primul plan sănătatea publică, cea drastic zdruncinată în ultima perioadă.

„Toate partidele trebuie să înțeleagă că nu pot să-și vadă propriul interes în timp ce țara traversează o criză. Ne confruntăm cu cea mai gravă criză sanitară din timpul vieții noastre, iar vechile partide politice trebuie să abandoneze jocul practicat în ultimii 30 de ani”, declară Dan Barna, președintele USR.

Citește și: Ștefănescu plus Teodorovici egal love. Dar cum rămâne cu Ciolacu?

#News