Ca nu care-cumva să creadă cineva că Lia Olguța Vasilescu nu crede în Covid, aceasta a ținut să le explice tuturor scepticilor cum stau lucrurile. Mai pe larg, Vasilescu dă vina pe un șir de „fake news-uri” lansate de apă de liberali, tocmai pentru a o discredita pe aceasta.

În plus, Lia Olguța Vasilescu vrea cu tot dinadinsul ca noi să știm că, pe vremea când guvernul încă avea impresia că noul coronavirus este doar o gripă ușoară, aceasta se afla de altă parte a baricadei.

Curioși să vedem dacă este așa, am dat o raită pe cronologia Facebook a fostului ministru al Muncii, să vedem dacă este așa. Cu toate că nu apare pe nicăieri faptul că Vasilescu ar fi o impătimită a teoriei anti-covid, nu putem spune că apare, totuși, pe undeva vreo declarație suprinzătoare care să ateste faptul că în timp ce guvernul povestea despre „gripa ușoară”, Lia Olguța ar fi susținut contrariul.

„Presa ma atentioneaza ca penelistii transmit ” pe surse” un fake news despre „parerea” mea asupra pandemiei. Nu va mai obositi! Parerea mea e publica, postarile mele de pe facebook sunt publice inca din vremea in care voi spuneati ca e „o simpla raceala”. Parca aveati un „grup strategic” de combatere a fake news-urilor… Acum inteleg ca le promovati de fapt! Doar la asta se rezuma campania voastra? V-au venit sondajele si ati intrat in vrie?”, a scris Lia Olguța pe contul ei de Facebook.

Citește și: Băsescu are un mesaj pentru prieteni și dușmani

#News