Traian Băsescu

Traian Băsescu a afirmat în repetate rânduri pe pagina sa de Facebook cum că, dacă ar mai fi fost președinte, ar fi avut grijă să instituie din nou starea de urgență. C-o fi bine, c-o fi rău, n-am de unde să știu și prefer, la modul cel mai sincer, să nu-mi dau cu părerea.

Situația din România lui iulie 2020 se prezintă a fi suficient de critică din punct de vedere epidemiologic pentru a înțelege și necesitatea unei stări noi de urgență, cât și nemulțumirea celorlalți vis-a-vis de o nouă instituire a acesteia.

Ceea ce îi scapă, însă, lui Băsescu, este faptul că nu președintele României dispuse o astfel de măsură, ci Guvernul prin forurile sale acreditate. Chiar și-așa, sunt de părere că scăpările acestuia nu sunt, câtuși de puțin, intenționate. Mai de grabă vorbim de o obișnuiță căpătată pe vremea când încă era președintele României.

Astfel, dorind să-și explice derapajele ultimelor zile, Băsescu le transmite tranșant prietenilor și dușmanilor, următoarele:

„Mesaj pentru prietenii dar şi pentru criticii mei de pe facebook! Ne putem purta singuri de grijă! Fără mers în aglomeraţii, cu o măscuţă care să ne acopere nasul şi gura şi spălat pe mâini. Nici măcar nu-I foarte greu”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Citește și: Traian Băsescu: Dragă Orban, Hasta la vista, baby!

#News