Eugen Teodorovici

Faptul că Ștefănescu nutrește multă iubire colegială și politică pentru Eugen Teodorovici, nu mai e o supriză pentru nimeni. De altfel, Codrin Ștefănescu și-a anunțat de mult timp, nu de-acum, susținerea pentru ăl mai blond dintre social democrați, dându-l pe actualul lider interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la „mila” celorlalți colegi pesediști.

Codrin Ștefănescu este încrezător: Teodorovici, susținut de mulți social democrați

„Dragi colegi din PSD! În ultimele sāptāmâni am vorbit cu sute dintre voi. Cu preşedinţi de organizatii, primari, viceprimari, deputaţi, senatori, consilieri judeţeni şi locali. Despre ceea ce a ajuns astăzi partidul, despre nemulţumirile din teritoriu, despre dorinţa unora de-a evada urgent din PSD! Aveţi răbdare şi nu rupeţi rândurile! Vom avea un Congres curând şi Eugen Orlando Teodorovici are deja susţinerea imensă a membrilor de partid pentru funcţia de preşedinte! Cu sau fără voia lui Ciolacu şi a şefilor săi din afara PSD! Ne vom recupera curând partidul, vă promit asta! Fiţi alături de noi!”, a scris Codrin Ştefănescu luni pe Facebook.

În contrapartidă, actualul lider al PSD l-a ironizat pe Eugen Teodorovici spunând, parcă cu glasul altuia că: „Mă bucur că dl Teodorovici este contracandidatul meu.”

Video integral cu interviul lui Marcel Ciolacu de la sediul PSD:

Citește și: Teodorovici este, oficial, contracandidatul lui Ciolacu la șefia PSD

#News