Uneori stau și mă întreb: cum a reușit Viorel Cataramă să adune atâta avere? Nu de alta, însă pentru a face asta, de cele mai multe ori e nevoie și de… alte calități, nu numai de noroc. Și-apoi îmi dau singură răspunsul: Viorel Cataramă e chiar băiat inteligent. Suficient de inteligent încât să știe că singura lui șansă de pătrunde în politică este pe filiera acelei pături sociale predispusă credințelor conspiraționiste de tipul: „Covid nu există, Guvernul vrea să ne subjuge”.

Caraghioslâcuri intenționate, caraghioslâcuri care prind

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Citește și: Tăriceanu, către liberali: vă faceți că munciți!

#News