Eugen Teodorovici tocmai ce și-a anunțat candidatura la șefia PSD. Odată cu acesta, Codrin Ștefănescu ne-a anunțat, la rându-i, că are de gând să meargă, atât el, cât și alți colegi nostalgici, până-n pânzele albe pentru posibilul viitor șef.

Eugen Teodorovici este cea mai apropiată variantă a lui Dragnea, una neîncarcerată, firește. Prezent încă din vremurile „glorioase” ale partidului, acesta pare să știe, ori cel puțin așa vrea să ne facă să înțelegem, cum să readucă PSD-ul acolo unde era odata.

Și nu, n-are mesaje pentru Ciolacu. Mesajele lui Eugen Teodorovici se îndreaptă către cei ce au puterea votului în partid. Chiar așa, de ce să irosești bunătate pe voturi pe un contracandidat?

Teodorovici: „Nu am „replici” cu și pentru Marcel Ciolacu!”

„Am, însă, mesaje importante pentru colegii mei din Parlament și pentru membrii PSD:

Cei ce își propun foarte puțin, vor realiza foarte puțin! Oamenii care nu au țeluri înalte, nici nu le ating vreodată!

În viață, în general, trebuie să îndrăznești să țintești sus și foarte sus și să faci ca năzuințele celor pe care vrei să-i reprezinți să devină voința ta și a celor ca tine!

Eu vreau să trecem de la vorbe la fapte și vreau ca, indiferent că se afla în opoziție sau la guvernare, PSD să reprezinte cu onoare și demnitate, de acum înainte, voturile ce i-au fost încredințate și să fie acea voce în care să se regăsească toți aceia care simt românește atât în interiorul, cât și în exteriorul granițelor acestei țări!”, scrie Eugen Teodorovici.

Citește și: Ștefănescu plus Teodorovici egal love. Dar cum rămâne cu Ciolacu?

#News