Președintele Poloniei, Andrzej Duda se află în plină campanie electorală. Drept pentru care alege să-și facă cunoscute intențiile. A studiat, a calculat, și-a ajuns la concluzia că cea mai simplă metodă de-a ajunge la inimile majorității este să respingă vehement ideologia LGBT. De altfel, Polonia este cunoscută de ceva vreme ca nefiind cea mai prietenoasă țară din punct de vedere al respectării drepturilor minorităților sexuale. Nu neaparat din pricina cetățenilor, ci din pricina conducătorilor obtuzi care, de-a lungul timpului au preferat oprimarea în detrimentul emancipării spirituale și ideologice.

E o rețetă care a funcționat și va funcționa mereu. Oamenii sunt și vor fi mereu așa cum îi vei educa. Iar în Polonia pare încă să funcționeze un astfel de comportament electoral. Sau vom vedea!

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, în toată splendoarea sa:

“Generaţia părinţilor mei a luptat 40 de ani pentru eliminarea ideologiei comuniste din şcoli, ca să nu fie învăţaţi copiii cu forţa. Pentru ca tinerii, copiii, soldaţii şi organizaţiile de tineret să nu poat fi îndoctrinaţi. Ei nu au luptat pentru ca o nouă ideologie, chiar mai distructivă, să apară”, a spus Andrzej Duda, președintele Poloniei și actual candidat pentru încă un mandat, la un miting la Brzeg.

Astfel, Andrzej Duda scoate cartea naționalismului din mânecă și-o pune pe masă, asemănând ideologia LGBT cu metehnele comuniste. Și-apoi, nu știu cum s-au desfășurat viețile persoanelor cu alte orientări sexuale în perioada pur comunistă din Polonia, însă la noi lucrurile erau clare: te luau, te închideau, te băteau, după care nu mai auzea nimeni vreodată de tine. Concluziile le trageți singuri.

Citește și: Coaliția pentru Familie luptă contra COVID, dar vrea redeschiderea bisericilor

#News