Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu critică implicarea guvernului condus de către Ludovic Orban. În opinia acestuia, cei ce se luptă cu adevărat cu virusul sunt cei din primării și din consilii județene – situație aplicată și pentru București, de altfel, în opinia sa. Astfel, Marcel Ciolacu acuză guvernul că în realitate, ar fi trimis doar 100 de măști, restul necesarelor pentru combaterea coronavirusului fiind în cârca autorităților locale și de județ.

Marcel Ciolacu: Președinții de Consilii Județene cumpără și pentru medici, și pentru poliție, și pentru pompieri, nu Guvernul

”90% din măsurile luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus au fost luate de autoritățile locale. Este o ipocrizie ce face domnul Orban acum! El se laudă cu absolut toate, când, indiferent de culoarea politică a președinților de Consilii Județene, a primarilor de mari municipii, ei au dus tot greul în această perioadă. Președinții de Consilii Județene cumpără și pentru medici, și pentru poliție, și pentru pompieri, nu Guvernul. Ei le cumpără de la Unifarm și le plătesc din banii autorităților locale. La fel se întâmplă și în București. Tot greul îl duc autoritățile locale, nu Guvernul. Guvernul a trimis 100 de măști.”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

În cadrul aceleiași intervenții la televiziunea mai devreme menționată, președintele interimar al Partidului Social Democrat, se menționează faptul că autoritățile locale, cât și cele județene, se aprovizionează de la Unifarm, plătind consumabilele medicale din bugetul propriu, fără niciun fel de ajutor de la guvern.

Citește și: Ponta: Prim-ministrul încearcă să-și protejeze „baronii-galbeni”

#News