FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/
FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/

Victor Ponta are un dinte împotriva lui Ludovic Orban. E un lucru știut de multă vreme și de mulți oameni. Astfel, acesta nu scapă nicio ocazie de a-l taxa pe premierul Orban cu fiecare ocazie pe care o prinde. Desigur, în astfel de vremuri tulburi, nu e singurul care face asta, mai toată opoziția fiindu-i suită în creștetul capului și așteptând, parcă, să facă o greșeală pentru ca mai apoi să i-o reproșeze. Nu, nu spun că tot ceea ce face Orban e bine, departe de mine un astfel de gând. Cu toate astea, nu pot să nu mă gândesc la faptul că toate aceste declarații ale celor din opoziție sunt menite să atragă electoratul înapoi de partea lor. Îi cunoaștem pe toți, întrucât, de 30 ani încoace, ne-au guvernat cu toții prin rotație. Inclusiv Victor Ponta, pe vremea când se afla la cârma PSD – și știm foarte bine cum s-a încheiat povestea aia.

Citește și: Fifor: Cerem transparență totală în privința informării

Ponta: Suceava suferă zi de zi tocmai din vina prostiei și a minciunilor de la „Centru”

„Culmea incompetentei / Prefectura Suceava obligata sa corecteze Ordonantele neclare si gresite ale Guvernului /

Suceava sufera zi de zi tocmai din vina prostiei si minciunilor de la “Centru” – a unui Prim Ministru care pretinde mereu ca “nu stia nimic” dar incearca sa isi protejeze “baronii galbeni” si sa dea vina pe cei mai mici!

Prefectura Suceava “clarifica” si “completeaza” Ordonanta Militara a Guvernului “in vederea identificarii unor solutii care sa vina in sprijinul cetatenilor”! Asa “neclare si incomplete” sunt Ordonantele Militare ale Guvernului???”, scrie Ponta pe Facebook.

Firește, undeva pe sfârșitul mesajului, acesta nu scapă ocazia de a semnala faptul că Ordonanțele Militare date de ministrul de Interne, Marcel Vela, sunt neclare și incomplete.

Citește și: Marian Oprișan aruncă pisica în curtea Guvernului

#News