Președintele Rapid, Daniel Niculae, adus cu mascații la audieri

În total sunt puse în aplicare 19 mandate de percheziție și 28 de mandate de aducere

Daniel Niculae
Daniel Niculae sursa foto pag de FB

Președintele clubului de fotbal Rapid București, Daniel Niculae, a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în această dimineață într-un dosar care privește constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere și tulburarea ordinii publice, potrivit g4media.ro.

Au fost puse joi în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, în acest dosar, anunță Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București.

Sunt efectuate cercetări pentru constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995. ”Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii și liniștii publice. Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, precum și de sprijinul echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București”, se precizează într-un comunicat de presă.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid în anul 2021, după ce s-a retras din activitate în 2018.

”Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a afirmat Dan Șucu, acționarul principal al clubului Rapid.

Danemarca începe recrutarea femeilor în armată