Accident
Accident

O autospecială de poliție care se afla în urmărirea unei cisterne care nu a oprit la semnalele agenților a fost implicată marți dimineața într-un accident în municipiul Iași, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit reprezentanților IPJ Iași, din verificările efectuate la fața locului, a reieșit că polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, au pornit în urmărirea șoferului unei cisterne care nu a oprit la semnalul regulamentar, moment în care ar fi fost acroșați de conducătoarea unui autoturism.

Potrivit relatărilor presei locale, este vorba de un autoturism BMW.În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei autoturismului și a unui pasager din autospecială. Ambii șoferi implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt.„Astăzi, 14 februarie 2023, în jurul orei 09:00, pe raza mun. Iași (capăt CUG) a avut loc un accident rutier. Din verificările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, au pornit în urmărirea șoferului unui autovehicul – cisternă care nu a oprit la semnalul regulamentar, moment în care ar fi fost acroșați de conducătoarea unui autoturism. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei autoturismului și a unui pasager din autospecială. Ambii conducători auto implicați în evenimentul rutier au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași. Circulația tramvaielor a fost blocată.

Gabriela Firea a fost prezentă la dezbaterea pe tema abandonului școlar organizată în Parlamentul României de către Comisia de învățământ din Camera Deputaților și CONAF