Circulaţia rutieră blocată în oraşul Călimăneşti din cauza căderilor de pietre

Tot traficul a fost deviat pe DN 7, prin centrul staţiunii vâlcene.

Circulaţia rutieră pe centura oraşului Călimăneşti este blocată marţi dimineață, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Căderile au fost provocate de ploile abundente, potrivit antena3.ro.



Purtătorul de cuvânt al IPJ, Loredana Sandu, a precizat că tot traficul a fost deviat pe DN 7, prin centrul staţiunii vâlcene.

„Azi-noapte, în contextul avertizărilor meteo (precipitaţii abundente-atenţionare hidro), au avut loc căderi de pietre de pe versanţi pe DN7 CC, km 3+150 m, în oraşul Călimăneşti. Traficul blocat în ambele sensuri a fost deviat pe DN7 – zona centrală a oraşului Călimăneşti”, a transmis reprezentanta IPJ Vâlcea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marți dimineața pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori normale. La nivelul țării se circulă, în general, pe un carosabil umed, izolat cu precipitații slabe sub formă de ploaie. Pe DN 7CC (Centura Călimănești) traficul este blocat la kilometrul 3+150 metri, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, fiind deviată circulația pe DN 7.

Preparatul special ales pentru încoronarea regelui Charles al III-lea