Moise Guran

Așa cum vă povestea ieri HashtagNews.ro, jurnalistul Moise Guran ar fi fost contactat de către cei din conducerea alianței USR-Plus, pentru a le deveni coordonator de campanie în cadrul alegerilor locale din 2020. Dacă într-o primă instanță, Moise Guran nu a dorit să dea prea multe declarații despre aceste zvonuri, spunând doar că da, a fost contactat de către cei din alianță și cam atât, iată că astăzi cel puțin o parte dintre zvonuri se confirmă.

Întrebat dacă va deveni, până la urmă, coordonatorul celor de la USR-Plus, acesta a declarat că a purtat negocieri cu aceștia potrivit cărora ar fi dorit să ocupe această funcție. Din nou, acesta nu a menționat dacă ar fi acceptat sau nu propunerea, însă a menționat că în cazul în care va zice „da”, iar căsătoria politică se va duce la un bun sfârșit, nu va dori un contract „prenupțial” cu noii săi soți de partid, adicătelea, în termeni mai prietenoși, nu va dori să fie plătit pentru munca prestată. Noi spunem că asta înseamnă dragostea adevărată! Toți cei ce se chinuie să intre într-o relație ar trebui să ia lecții de la domnul Guran, care, pesemne este atât de altruist încât să presteze pro-bono, întrucât principiile sunt mari.

”O să iau o decizie în momentul în care o să văd despre ce este vorba (…) Despre calea asta politică despre care noi tot vorbim și vorbim am mai avut discuții (…) Nu vreau să mă duc la niciun partid. Am fost invitat să purtăm un dialog, iar dialogul este bun, în opinia mea (…) Nu voi fi consultant politic, nu voi lua bani pentru a oferi consultanță politică, este dincolo de principiile mele.”, a declarat Moise Guran, la Europa FM.

Acestea fiind spuse, așteptăm să se confirme de tot acest zvon și să ne convingă domnul Guran că nu va lua niciun bănuț de pe urma unei eventuale colaborări (dacă ea se va întâmpla, firește) cu USR-Plus, ori cine știe ce alt partid.

Și o întrebare de final: domnule Guran, caz în care veți alege să ajutați alianța USR-Plus și nu veți dori bani în schimbul serviciilor dumneavoastră, atunci ce veți dori la schimb? Nu de alta, dar nimic nu-i gratis pe lumea asta, iar aceasta e o lecție dură pe care o tot învățăm cu toții de 31 ani încoace.

#News