Moise Guran

Dacă Rareș Bogdan a făcut pasul, de ce să nu îl facă și Moise Guran, până la urmă? Apoi, nu este nici prima, nici a doua oară când jurnaliștii se implică în politică, de o parte sau de alta a eșichierului politic, poate cel mai cunoscut caz fiind cel al Gabrielei Firea, care acum este de neoprit din declarații controversate.

Însă acum nu este vorba nici despre Bogdan și nici despre Firea, ci despre Moise Guran care, cică ar fi fost contactat de către liderii celor două formațiuni din alianță pentru a coordona viitoarele alegeri din 2020.

Contactat de către cei de la Hotnews.ro, M oise Guran nu a dorit să comenteze detaliat sursele, declarând doar: pot să vă confirm că am fost invitat la o discuție”.

De asemenea, cei de la Libertatea spun despre acest lucru: „USR Plus vrea să dea o lovitură de imagine, dar și strategică, luându-l pe Moise Guran drept șeful de campanie electorală, atât pentru ”locale”, cât și pentru ”parlamentare”. În 2018, USR a avut aceeași intenție, neconcretizată însă. (…) Atât Dacian Cioloș, cât și Dan Barna l-au sunat pe Moise Guran, urmând ca azi partidele să discute varianta în interior și apoi să continue conversația, mai aplicată, cu ziaristul.”

Astfel, noi ne așteptăm ca informația să se confirme, iar cei de la USR-Plus să îl pună în fruntea cordonărilor alegerilor viitoare pe geniul, guru și neînțelesul Moise Guran. De asemenea, să sperăm că, neînțeles de majoritatea fiind, să se facă înțeles măcar în eventualitatea în care ajunge să ocupe, până la urmă, această funcție.

#News