Iulia Albu
Iulia Albu

Iulia Albu le critică pe vedetele care au un copil și intoxică spațiul media cu detalii despre viața de familie, căsătorie și intimități care nu ar trebui expuse. Ținta Iuliei este, de această dată, Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică junior.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, fashion-editorul a declarat despre Lavinia Pîrva că se cam inspiră de la alte vedete atunci când este vorba de postările pe care aceasta le publică pe rețelele de socializare.

Iulia Albu a făcut-o praf pe Lavinia Pîrva. Pe cine încearcă să copieze soția lui Ștefan Bănică Jr

Fashion-editorul și-a spus părerea în rubrica ”Marțea neagră cu Iulia Albu”, vedeta acuzând-o pe Lavinia Pîrva că ar cam copia de la artiste ca Adelina Pestrițu:

”Lavinia este inspiratională. Ea încearcă să fie această Adelina Pestritu, vrea să fie un model pentru alţii. Ce să zic?! Textele ei de pe Instagram sunt incredibile. Cred că este important să încercăm să fim un exemplu, dar nu poţi să spui asta când nu faci ceva notabil într-un domeniu. Mi se pare puţin exagerat. Are o atitudine greşită. Ai făcut un copil?! E ceva normal. Te-ai căsătorit? E ceva normal”.

Antonia: o femeie frumoasă cu o manichiură urâtă

Iulia Albu analizează nu doar vestimentații, statusuri de Facebook sau story-uri de pe Instagram. De curând, aceasta a criticat-o aspru și pe Antonia, după ce cântăreața a apărut într-o reclamă la bijuterii având o manichiură care lăsa de dorit.

Mai exact, făcând reclamă la produse de lux, Antoniei i s-au văzut unghiile crescute pe sub stratul de gel aplicat la salon. Revoltată, Iulia Albu a afirmat că „femeile ar trebui probabil să înțeleagă că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia și poartă diamante”.

Cont de Instagram și pentru copil

Fetița Iuliei Albu a împlinit 11 ani. Cum arată Mikaela acum și ce mesaj i-a transmis mama ei

Revenind la copil, la viața de familie și la imaginea Iuliei Albu dincolo de critici și reflectoare, vedeta are o fetiță care, în luna octombrie, a împlinit 11 ani. Mândră de fiica ei, criticul de modă a postat pe contul de socializare imagini cu fetița, insistând pe faptul că și aceasta va avea propriul ei cont de Instagram.

Citește și: Iulia Albu ”dă block” pe Instagram. Cine e victima?

#News