Iulia Albu
Iulia Albu

Când alegi butonul de block, persoana blocată nu va putea găsi profilul tău, postările tale sau articolul tău pe Instagram. În același timp, îți poți lua adio și de la mesajele din partea acesteia. Liniște pentru unii, soluție finală pentru alții, mulți au apelat, la un moment dat, la celebrul buton. Și nu doar pe Instagram se aplică ideea de block. De regulă, blocarea începe din viața reală, dintr-un motiv real: răzbunare, hărțuire, mesaje repetitive nesolicitate, comentarii de prost gust, iar lista poate continua.

Mulți consideră butonul de block un motiv pueril. Nu este și cazul Iuliei Albu, care nu s-a rezumat doar block-ul real, ci a trecut și la Social Media. Victima? Fostul soț. Și cum fostul soț nu este doar un ex, ci și tatăl fetiței cuplului Albu, se pare că fiica acestora ar avea cel mai mult de suferit.

Mihai Albu insistă pe faptul că Iulia refuză orice fel de comunicare și se opune și oricărui gen de întâlniri dintre celebrul designer și fiica sa.

”E o perioadă tulbure. Au trecut ceva luni bune în care nu am avut un raport bun cu fetița mea. Weekend-ul acesta, conform legii, fetița ar trebui să fie la tată, dar doar ar trebui. În iunie și în septembrie am văzut-o două zile, în octombrie o zi, și în august și-n septembrie deloc, deși avem o custodie comună, cu domiciliul la ea. Mereu a fost așa, tot timpul se întâmplă câte ceva ca să nu se poată să o văd. Îmi spune că nu o lasă să ne vedem că e COVID-19, că o las prea mult pe tabletă, că îi dau mâncare nesănătoasă, deși nu e adevărat, iar fata vrea să ne vedem.

Dar ea are numărul meu blocat, are Instagram și acolo mă are blocat, și eu o pot vedea doar dacă-mi arată prietenii ce postează sau dacă o sun pe ea, deși îmi spune că mă va suna ea mai târziu. Mi-a zis că e un cont administrat de ea și ea decide cine o poate vedea pe fetiță și cine nu. Nu știu dacă conștientizează că ea prin modul ăsta îi face rău și copilului, în primul rând. Dar ea e foarte mândră de ce face, nu cred că pune la suflet”, a spus Mihai Albu în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Citește și: Mesajul lui Cumpănașu după ce a devenit tată: ”Iubim Animalele”

#News