Autoironie, sinceritate și mult, mult umor: Inna a decis să comenteze fotografiile personele printr-un filmuleț postat pe canalul său de YouTube. Recunoaște intervențiile și este departe de a fi considerată genul de artistă care să fi abuzat de bisturiu.

Pe lista medicului, cântăreața bifează, totuși, o serie de intervenții. De asemenea, recunoaște că și-a corectat dinții inegali cu fațete ceramice în valoare de 8.000 de euro. Desigur, multe tinere care au ales industria muzicală au apelat la diverse proceduri de înfrumusețare sau de corectare a defectelor. Se vede cu ochiul liber că Inna a trecut printr-o mulțime de schimbări, dar o salvează și detașarea cu care vorbește despre trecut:

”Poza din dreapta, pare că mai am un cap deasupra din cauza părului. Eram la sala de internet! Aveam 14 ani! Mi-am ridicat sprâncele ca să par mai supărată! Mi-am cumpărat geaca aia de la motor! Mi-a luat-o mama! Și așa eram urâțică, măcar geaca să fie drăguță”, a zis Inna despre una dintre fotografii.

Și, dacă tot vorbim de copilăria și adolescența Innei, mulți cunoscuți preferă să nu apeleze la umor:

”A uitat de unde a plecat! Era un copil needucat. Când venea acasă, trecea pe lângă noi, şi nu dădea «bună-ziua». Era arogantă de mică! Nu ştiu cum poate să spună acum că colegii o tratau prost. Probabil că era efectul comportamentului ei. Ce pot să spun cu mâna pe inimă despre ea este că era un copil muncitor. Vara, se angaja vânzătoare ca să-şi câştige banii de buzunar. Vindea şlapi şi accesorii de plajă. De la tarabă, practic a şi luat-o cel care a făcut-o celebră! Ea probabil că nu-şi mai aminteşte perioada aceea, căci acum se lăfăie în lux”, a declarat pentru Click! un vecin al brunetei, sub protecţia anonimatului. 

Citește și: Iulia Albu ”dă block” pe Instagram. Cine e victima?

#News

Foto