Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu face legea și impune ordinea pe conturile socializare. O enervează vedetele, o enervează cele care aspiră la statutul de vedete, o enervează ținutele și este foarte revoltată pe operațiile estetice.

Este sinceră, are idei de pensionară și nu se ferește să facă declarații care s-ar lăsa cu lacrimi și machiaj scurs:

”Sunt unele mișto care nu se dau în stambă. În schimb, astea pe care le văd pe social media sau televizor, categoric NU… Sunt niște pocnitori cu aere de dive, cu o chiflă în stomac și genți fake 3. Cunoscătorii știu ce zic”, a scris Oana Zăvoranu la un InstaStory.

Vedeta militează pentru naturalețe, pentru frumusețea naturală și pentru ceva modestie. Greu de găsit și neinteresante aspecte pentru publicul român. Deși recunoaște că a apelat la bisturiu și că are anumite intervenții chirurgicale, Zăvoranu îl ia pe ”nu” în brațe când este cazul altor vedete.

Nu știm cu exactitate la cine se referă sau ce a propos bate, dar rămâne de părere că schimbările trebuie făcute numai ca retușuri. Adică, pentru a aduce îmbunătățiri. Desigur, ideea de îmbunătățire este relativă. Zăvoranu mai susține că nu ar suporta să i se spună că nu mai seamănă cu ea însăși.

Cumva, îi dăm dreptate, ținând cont de faptul că excesul de operații estetice a dus la un tipar destul de sinistru pe care vedetele l-au cam îmbrățișat.

Fără prea mari temeri și cu nervii la ea, Oana acuză, ceartă și critică folosindu-se de contul de Instagram:

”Luați în seama DOAR ÎNDRUMĂRILE făcute de oameni serioși, care nu pot fi cumpărați pe un supozitor, o extensie, niște gumari, trei flori ofilite, o crema expirată, un ceai opărit sau un kil de botox”.

Citește și: Viorica Dăncilă: Ani de liceu (fără emoții la Română)

#News