Orban, neinvitat în Parlament?

Mai devreme vă relatam poziția președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu care, în dorința de a le dovedi colegilor de partid că știe să și muște, declara că legea carantinării nu va fi adoptată până ce premierul Ludovic Orban sau miniștrii Sănătății, Nelu Tătaru sau Justiției, Cătălin Predoiu, nu vor veni în Parlament pentru a răspunde întrebărilor curioase ale parlamentarilor.

Cu viteza luminii, liberalii n-au stat pe gânduri și au răspuns solicitării lui Marcel Ciolacu, declarând că Ludovic Orban ar fi dispus să se prezinte în fața Parlamentului oricând, însă… surpriză! – nu l-a invitat nimeni până acum. Zicem până acum pentru că, în mod evident, declarația anterioară a liderului PSD poate fi văzută ca pe o invitație, fie ea și fără inimoare și fundițe.

Răspunsul lui Orban a sosit cu viteza luminii

”Având în vedere afirmațiile false făcute în spațiul public, precizăm faptul că nu a fost înaintată premierului Ludovic Orban, și nici miniștrilor din Cabinet, invitația de a participa la dezbaterile din Parlament pe marginea legii care privește carantina și izolarea.

Menționăm faptul că atât premierul, cât și miniștrii Sănătății și Justiției, au disponibilitatea de a participa la lucrările Parlamentului ori de câte ori sunt invitați sau solicitați în mod oficial.”, arată cei de la PNL.

Citește și: Ciolacu nu votează, dacă Orban nu raportează

#News