Cristian Popescu Piedone: Continuăm treaba în Sectorul 5!

Popescu Piedone a dispus demolarea unui hypermarket care nu avea autorizație de construcție

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone a dispus demolarea în regim de urgență a unui hypermarket din Sectorul 5, ai cărui reprezentanți au ignorat timp de 14 ani o sentință judecătorească. Potrivit primarului Popescu Piedone , aceștia au ignorat cetățenii din zona Sălaj și nu și-au dărâmat construcția ilegală, aflată pe domeniul public.

Popescu Piedone: Nu este loc de tocmeală în Sectorul 5!

Popescu Piedone îi avetizează pe ” amatori” că nu este loc pentru construcții ilegale pe domeniul public .Popescu Piedone a dispus demolarea de urgență a clădirii care se întindea pe o suprafață de 400 de mp.

Popescu Piedone: În Sectorul 5, respectăm legea și cetățenii!

Popescu Piedone a cerut Direcției Juridice din cadrul Primăriei Sectorului 5 să verifice toate hotărârile judecătorești care nu sunt puse în aplicare. „Nu credeam că anumiți executori vor face interesele hypermarketurilor! Dacă ei nu rezolvă problemele de această natură, le rezolvăm noi! Cu respect Primarul Piedone”, este avertizarea transmisă de Cristian Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Continuăm treaba în Sectorul 5!

„Timp de 14 ani, reprezentanții unui hypermarket au ignorat o hotărâre judecătorească! Timp de 14 ani, au ignorat cetățenii din zona Sălaj și nu și-au dărâmat construcția ilegală, aflată pe domeniul public! Nu este loc de tocmeală în Sectorul 5! Nu este loc de construcții ilegale pe domeniul public, aviz amatorilor! Am dispus demolarea de urgență a acestei clădiri, care se întindea pe o suprafață de 400 de mp! În Sectorul 5, respectăm legea și cetățenii! Am cerut Direcției Juridice din cadrul Primăriei Sectorului 5 să verifice toate hotărârile judecătorești care nu sunt puse în aplicare. Nu credeam că anumiți executori vor face interesele hypermarketurilor! Dacă ei nu rezolvă problemele de această natură, le rezolvăm noi! Cu respect Primarul Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone, reacție în scandalul voturilor din sectoarele 1 și 2: Ajunge! Oamenii v-au trimis acasă pentru că nu ați făcut nimic pentru cele două sectoare