Filmul „Everything Everywhere All Once”, marele câștigător al Premiilor Oscar 2023

Filmul este o aventură despre o proprietară de spălătorie chinezo-americană care se confruntă cu un audit IRS şi cu atacatori interdimensionali

„Everything Everywhere All Once”, producători Daniel Kwan, Daniel Scheinert şi Jonathan Wang, a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 95-a ediţie a Premiilor Academiei de duminică,  câştigand cea mai mare distincţei din industria cinematografică. Premiile Academiei Americane de Film au fost decernate la Dolby Theatre din Los Angeles, Jimmy Kimmel fiind gazda ceremoniei pentru a treia oară, potrivit g4media.ro.

Filmul, o aventură despre o proprietară de spălătorie chinezo-americană care se confruntă cu un audit IRS şi cu atacatori interdimensionali, a câştigat şapte statuete, inclusiv pentru scenariu original şi regie pentru creatorii săi Daniel Kwan şi Daniel Scheinert.

Victoria este un triumf pentru A24, studioul care a adus filmului 100 de milioane de dolari la box office. Studioul a reuşit, de asemenea,performanţă de a obţine toate cele patru premii de interpretare, trei fiind câştigate pentru „Everything Everywhere All at Once” şi unul pentru „The Whale”. Premiul a fost acceptat de Daniel Kwan, Daniel Scheinert şi Jonathan Wang de la Harrison Ford. Gazda ceremoniei, Jimmy Kimmel, a început show-ul cu o glumă despre palma infamă de anul trecut.

„Cinci actori irlandezi sunt nominalizaţi în această seară, ceea ce înseamnă că şansele unei lupte tocmai au crescut mult”, a glumit Kimmel. 

„Vrem să vă distraţi, să vă simţiţi în siguranţă şi, cel mai important, vrem să mă simt în siguranţă”, a spus Kimmel publicului. „Deci, avem politici stricte de pace. Dacă cineva din acest teatru comite un act de violenţă în orice moment al spectacolului, va primi premiul Oscar pentru cel mai bun actor şi i se va permite să susţină un discurs de 19 minute. Dar serios, Academia are o echipă de criză. Dacă se întâmplă ceva imprevizibil sau violent în timpul spectacolului, staţi acolo şi nu faceţi absolut nimic. Poate chiar să-l îmbrăţişaţi pe atacator”, a continuat el. „Şi dacă vreunul dintre voi se enervează la o glumă, nu va fi uşor”, a concluzionat Kimmel.El a spus că în public sunt luptători precum Michael B. Jordan din „Creed” şi Michelle Yeoh. Jamie Lee Curtis a câştigat premiul Oscar pentru rolul secundar din „Everything Everywhere All at Once”. A fost prima nominalizare a actriţei.

Prefectura Dolj solicită avizul Ministerului Mediului pentru vânarea șacalilor pe timpul nopții