Om de afaceri brazilian, acuzat că a abuzat sexual un minor din Bihor

El a fost arestat preventiv

Arest
Arest sursa foto pixabay

Antonio Faccin, un om de afaceri brazilian care se ocupă de recoltarea ciupercilor a fost arestat preventiv la Judecătoria Beiuş, fiind anchetat pentru viol în formă continuată asupra unui minor, după ce ar fi abuzat sexual un băiat în vârstă de 12 ani, potrivit ziare.com.

Bărbatul în vârstă de 61 ani ar fi comis faptele în cursul lunii septembrie 2023, în două date diferite, în timp ce se afla împreună cu copilul în localitatea Talpoş, comuna Batăr.

„Inculpatul, în autoturismul său personal, prin constrângere psihică şi profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima voinţa, a încercat să întreţină cu persoana vătămată, minor în vârstă de 12 ani, un act sexual anal şi apoi a întreţinut cu minorul un act sexual oral”, a transmis Parchetul Judecătoriei Sibiu. Bărbatul se numeşte Antonio Faccin şi este cetăţean brazilian, s-a stabilit de aproape zece ani în zona Beiuşului, unde se ocupă de colectarea şi comercializarea ciupercilor proaspete. Potrivit surselor publicaţiei, Faccin e cunoscut în comunităţile de romi din zonă, unde s-a făcut remarcat prin donaţii făcute copiilor din familiile nevoiaşe, fără ca până acum să fi avut vreo reclamaţie pentru comportament inadecvat. Bătaie între două eleve la o școală din județul Olt