Ciolacu, secretosul

În cursul zilei de ieri, un raport eliberat de Ionuț Vulpescu făcea turul presei din România. 40 de motive pentru care PSD nu mai e ceea ce era odată, nici în sondaje, nici în ochii susținătorilor. Astfel, toată treaba asta nu avea cum să rămână fără reacție din partea mai-marelui PSD, Marcel Ciolacu. Firește, Ciolacu este acum un mai-mare interimar, însă putem să punem pariu că la următoarele alegeri interne ale partidului, acesta va scăpa de titulatura de interimar, devenind șef cu acte în regule peste glie.

Citește și: PSD despre PSD: 40 de motive ale eșecului

Întorcându-ne la subiectul principal, și anume cele 40 de motive ale lui Vulpescu, Marcel Ciolacu declară cum că și-ar fi dorit ca toate astea să fie discutate în privat și nu puse pe tapet pentru toată lumea. Cu alte cuvinte, lui Marcel Ciolacu nu-i prea place să-și spele rufele în public.

Citește și: Ciolacu dă cărțile pe față despre lupta cu Grindeanu pentru șefia PSD

„Pentru prima dată, după mult timp, avem în PSD o dezbatere transparentă, cu argumente, în care părerea fiecăruia dintre colegi este respectată. Am spus foarte clar că PSD are nevoie urgent de un proiect de reconstrucție. La fel, am spus că, pentru a repara, trebuie să știi exact ce s-a greșit. Apoi poți veni cu soluții. Dl. Vulpescu este președintele Consiliului Național al PSD și este firesc să facă o analiză care conține multe dintre lucrurile discutate deja în interiorul partidului. Sunt greșeli pe care ni le-am asumat și pe care nu vrem să le mai repetăm. Acest raport va fi dezbătut cel mai probabil în următoarea ședință a forurilor de conducere ale PSD. Dl. Vulpescu mi-a prezentat acest document. Aș fi preferat să-l discutăm mai întâi în interiorul partidului și apoi să-l facă public, dar a fost alegerea sa”, susține Marcel Ciolacu – Digi24.ro.

#News