Turcescu îi ceartă pe cei care au luat în derâdere moartea lui Stanoevici

„Spectacolul gorilelor internaute”

În urma decesului actorului și fostului ministru, Bogdan Stanoevici, spiritele internetului s-au aprins și, odată cu acestea, s-a aprins și Robert Turcescu. Potrivit așteptărilor, Turcescu se declară împotriva tuturor celor care ar fi luat moartea lui Stanoevici în derizoriu, declarând că decesul unui om nu ar trebui, sub nicio formă, să fie motiv de can-can și de „spectacol al gorilelor internetului”.

„Cînd moare un om, creștinește e să spui „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”. Iar despre morți, numai de bine.”, menționează Robert Turcescu.

Vestea zilei de ieri, potrivit căreia fostul ministru al Românilor de Pretutindeni a decedat după ce s-a înfectat cu Covid-19 a creat, într-adevăr, o mare de păreri printre românii cu acces la internet. În timp ce unii au deplâns trecerea în neființă a acestuia, alții au amintit de prezența lui Stanoevici la protestele anti-mască, cât și despre declarațiile controversate ale acestuia, cu privire la măsurile de prevenție. Bogdan Stanoevici declara în luna noiembrie că nu poartă mască pentru că este sănătos și pentru că îi provoacă herpes.

Turcescu: „Dumnezeu să-l ierte. Și, dacă se poate, să-l ierte și gorilele internaute”

„Să vezi la moartea unui om spectacolul gorilelor internaute, bătîndu-se cu pumnii in piept ca să atragă atenția că încă o dată se adeverește zicala de tip nou potrivit căreia „cine nu crede în Covid, de Covid va pieri”, e grotesc și, in actualul context, mizerabil. A murit un om. Bun, rău, mai bun sau mai rău decît noi, dar un om” a spus Robert Turcescu pe Facebook.

Citește și: Bogdan Stanoevici, actor și fost ministru, a murit

#News