#Spionul rus îl filează pe Florin Cîțu
Florin Cîțu

Așa cum toată lumea bună pare să-și exprime acum părerile pe Facebook, nici ministrul finanțelor, Florin Cîțu nu face vreo excepție în acest sens. Acesta a facut, de curând, o serie de declarații pe pagina sa de Facebook, potrivit cărora PSD ar fi promis cu bună știință, mai mult decât ar fi putut să dea.

„Avem soluții și vom reuși să schimbam direcția! Dar, trebuie să înțelegem cu toții că promisiunile socialiștilor din ultimii ani nu au susținere în economia reala.

În perioada următoare veți vedea o serie de masuri atât pe partea de cheltuieli, s-a terminat cu dezmățul pe banul public, dar și pe partea de venituri.

Suntem o guvernare responsabila dar mai ales o guvernare liberala care înțelege că bunăstarea apare prin eliberarea și mai ales utilizarea eficientă a resurselor din sectorul privat”, a scris Florin Cîțu.

Florin Cîțu a declarat că dacă cei de la PSD ar fi rămas la guvernare, acum România ar fi avut o soartă similară Greciei, cu un deficit bugetar de neimaginat și cu condiții de trai mult mai grele decât cele avute acum. Ministrul a mai adăugat că PNL va face absolut orice îi stă în putință pentru a readuce economia românească pe linia de plutire, însă și faptul că, pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie de sacrificii.

„Degeaba le-am spus că modeul implementat de ei, copiat de la greci și argentienieni, a dus în Grecia la tăierea pensiilor de 11 ori în 6 ani. Ei au continuat cu distrugerea economiei.

Am ajuns la guvernare la timp.

Dacă socialiștii PSD-iști ar fi continuat să guverneze Romania vă garantez că Grecia scria pe noi”, a mai declarat ministrul Finanțelor.

#News