Un bărbat a fost reţinut de polițiști după ce i-ar fi ucis câinele soţiei

  Pe fondul consumului de alcool, bărbatul a mers la locuinţa soţiei, în vârstă de 51 de ani, cei doi fiind despărţiţi şi a ameninţat-o

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din judeţul Vaslui a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a ameninţat soţia şi i-a omorât acesteia câinele. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a comunicat că poliţiştii îl anchetează pe bărbat pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept. Fapta a avut loc în localitatea Lacul Babei, comuna Bogdana, potrivit g4media.ro.

  Potrivit oamenilor legii, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a mers la locuinţa soţiei, în vârstă de 51 de ani, cei doi fiind despărţiţi şi a ameninţat-o

Ulterior, în lipsa femrii, bărbatul cercetat ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei acesteia, ar fi furat un câine din rasa bichon maltese şi i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului, cu un corp tăietor, ce i-ar fi produs moartea.

„Pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-ar fi deplasat la locuinţa soţiei, o femeie de 51 de ani de care este despărţit în fapt şi ar fi proferat ameninţări la adresa ei.Ulterior, în lipsa persoanei vătămate, bărbatul cercetat ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei acesteia, ar fi sustras un câine din rasă bichon maltese şi i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului, cu un corp tăietor, ce i-ar fi produs moartea. Poliţiştii vasluieni au emis faţă de bărbatul cercetat un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile. În aceeaşi zi, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, violare de domiciliu şi ameninţare.

Trei persoane, anchetate sub control judiciar pentru că au luat credite bancare pe numele altora