Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz a ieșit din autoizolare, după ce și al doilea test Covid a fost negativ.

„Am făcut încă un test de Covid-19 astăzi și a ieșit și el negativ. Nici nu am și nu am avut simptome, așa că pot ieși din auto-izolare. M-am încălțat deja pentru o plimbare la soare!

Rog mult să aveți grijă de voi și de cei din jur. Purtați mască, aerisiți bine, fiți buni unii cu ceilalți la distanță. În ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca să facem din Timișoara un oraș exemplar în combaterea pandemiei. Revin în curând cu detalii, ținem aproape!”, a scris Fritz pe pagina de Facebook.

Fritz anunțase miercurea trecută că a decis să se autoizoleze, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană care a fost ulterior confirmată cu COVID-19. Rezultatul a fost negativ dar a rămas în izolare până la primirea celui de-al doilea rezultat.

Primarul din Călărași, mai puțin norocos

Primarul în funcție al orașului Călărași și lider al organizației județene a PNL, Dan Drăgulin, a murit din cauza noului coronavirus. Primarul era internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală și a încetat din viață în această dimineață, potrivit Știri pe surse.

Altfel, primarul din Deveselu a decedat cu 10 zile înainte de alegerile locale, tot din cauza infectării cu noul coronavirus. Mai mult, acesta a câștigat un nou mandat de primar, cu aproape 60% dintre opțiunile comunității.  

Citește și: Primarul Iașiului confirmat cu Covid. Județul, locul doi la cazuri în 24 de ore

#News