Marcel Ciolacu și Ludovic Orban

„Intermarul” PSD, Marcel Ciolacu a anunțat miercuri, la dezbaterea din Parlament, că partidul său va depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, luni, 17 august. 

„Grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a vă menține la putere ați sabotat intersul românilor. Dar gata, vă ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența patronată de Guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie în funcție de faptele fiecăruia”, a spus Ciolacu, de la tribuna Parlamentului, în aplauzele parlamentarilor.

„Un haos imens, o economie pusă la pământ, asta e România după 9 luni de guvernare liberală. O țară în derivă, condusă de un guvern cu 0 credibilitate în care miniștrii se contrazic”, a declarat liderul PSD.

Acesta a mai precizat Guvernul nu a fost deloc interesat de sănătatea românilor, în contextul crizei economice și medicale în care se află România.

„Nu v-a păsat nicio secundă de sănătatea românilor și traiul lor de zi de zi. V-au interesat doar alegerile. în timp ce românii erau închiși în case ați devalizat bugetul României. Sute de milioane de euro au ajuns în buzunarele prietenilor de partid. Tot mecanismul infracțional a fost dezvăluit în raportul Curții de Conturi publicat ieri”, a mai spus Ciolacu.

Citește și: Barna: „Moţiunea de cenzură este un gest de iresponsabilitate”

HashTag News