alfred Laurentiu Mihai
Sursa foto- Facebook- Alfred Laurentiu Mihai

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Alfred Laurențiu a condamnat evenimentul ce a avot loc la un metrou din New York, Brooklyn.

„Condamn cu fermitate tragicul eveniment care a avut loc azi la la metroul din New York. Mai multe persoane au fost împușcate și o serie dispozitive explozive nedetonate au fost găsite în stația de metrou”, a scris senatorul.

Totodată, acesta a transmis un gând familiilor care și-au pierdut pe cei dragi în urma atacului ce a avut loc.

„Ne rugăm și gândurile noastre se îndreaptă către toate victimele, și familiile lor și suntem total copleșiții de acest tragic eveniment”, a mai spus Alfred Laurențiu.

Atac la New York. Zeci de persoane au fost împușcate, iar o persoană se află în stare gravă

Astăzi, în jurul orei 8.27 (15.30 ora României), un bărbat cu o mască de gaze pe față și îmbrăcat cu o vestă portocalie a împușcat mai multe persoane în stația de pe strada 24, metroul continuându-și traseul până în stația de pe strada 36 din cartierul Sunset Park Brooklyn.

Oamenii legii au anunțat că 16 persoane au fost împușcate și o serie de dispozitive explozive nedetonate au fost găsite în stația de metrou. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție și pompieri, iar administrația orașului New York a recomandat locuitorilor să evite zona unde a avut loc atacul.

Preşedintele american Joe Biden şi guvernatoarea democrată a statului New York Kathy Hochul au anunţat că urmăresc situaţia în direct şi sunt informaţi cu privire la înaintarea anchetei.

Citește și articolul: Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: PSD a găsit soluții pentru combaterea creșterii prețurilor