Un medic neurolog celebru din București a tăiat cablul de internet dintr-o cafenea și a incendiat camera de depozitare

El se afla sub influenţa alcoolului combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor

Doctor
Doctor sursa foto pixabay

Un medic neurolog din Bucureşti, aflat sub influenţa alcoolului combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor, este cercetat pentru că a intrat de două ori într-o cafenea şi a tăiat cu o macetă cablul de internet şi un senzor de iluminat, ulterior incendiind o încăpere, potrivit ziare.com.

El a fost surprins de camerele de supraveghere, fiind plasat sub control judiciar.

”La data de 11 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au prins în flagrant şi, ulterior, au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de distrugere. În fapt, la data menţionată, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană.

Aceasta ar fi secţionat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum şi cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

La faţa locului poliţiştii au găsit un bărbat, având asupra lui o macetă, de aproximativ 55 cm. Bărbatul a încercat să fugă pe străduţele adiacente, fiind urmărit şi prins de poliţişti. Cel în cauză a fost somat, însă acesta a încercat să fugă, moment în care a fost imobilizat de către poliţişti. Arsenal de arme descoperite în locuința unei bătrâne de 75 de ani