Viviana Sposub, mod ciudat de a-și arăta supărarea

A șters pozele cu iubitul de pe Instagram

Viviana Sposub pare că și-a picat iubitul la testul „bere cu băieții”, după ce acesta a întârziat mai mult decât trebuia. Concret, Viviana și-a arătat supărarea pe George Burcea într-un mod inedit, care a dus imediat la speculații în rândul internauților: prin ștergerea tuturor pozelor cu iubitul de pe contul său, dar și cu eliminarea acestuia din rândul urmăritorilor. Motivul pentru care Viviana a recurs la această măsură drastică a fost explicat de surse din anturajul cuplului, care au precizat că nu este vorba de vreo despărțire, ci doar de o ranchiună de moment.

„Ea s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvoneste că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot. George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, potrivit apropiaților celor doi, citați de PlayTech.

Doar Viviana pe pagina sa de Instagram

De altfel, George Burcea postează în continuare poze iubita, pe contul lui de Instagram, ce par să fie gesturi de îmbunare a Vivianei. „Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere”, a declarat George pentru Cancan.

Viviana și George, împreună de un an de zile

Relația dintre Viviana și George a început în urmă cu un an, când participau împreună într-o emisiune de tip „reality show”. Viviana a mărtusit recent cum l-a cunoscut pe George. „Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana Sposub, citată de Viva!

Este clar faptul că relațiile din vremurile astea sunt mai mult online, cu publicarea de zeci de poze pe social media, care în caz de „ruptură” trebuie șterse, un efort destul de mare pentru cei și cele care își trăiesc viața personală pe Insta sau Facebook.

Citește și: Viviana Sposub, „vorbește lumea” de testul online