București. Incident șocant în stația de metrou Piața Unirii

Circulația a fost blocată la metrou, azi dimineață, după ce o persoană s-a sinucis aruncându-se pe șinele de tren în stația Piața Unirii 2, pe direcția Pipera.

Victima, un bărbat în vârstă de 60 de ani, nu a mai putut fi salvată. Un bărbat s-a aruncat în faţa unei garnituri, în timp ce trenul intra în staţie. Conductorul a frânat, dar era prea târziu. Martorii de pe peron şi au asistat la incident, povestind că bărbatul de 60 de ani a alergat când a făcut gestul extrem. Circulaţa metrourilor a fost blocată după tragedie. „A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, iar în acest moment echipele de salvatori au extras victima. Acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, SMURD. În sprijin este echipa de salvatori aparţinând Metrorex”, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. Victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a murit. Oficialii

au precizat că traficul este blocat. „Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții companiei, potrivit observatornews.ro.