Cioloș laudă implicarea BOR în campania de informare

„Mă bucură implicarea Patriarhiei Române în campania de informare a cetățenilor”, a spus copreșenditele Alianței USR PLUS

Copreședintele Alianței USR PLUS este de părere că decizia BOR, de a pune umărul la treabă, de-a dreapta autorităților, în contextul campaniei de vaccinare, reprezintă una dintre cele mai bune vești care puteau veni într-o astfel de perioadă, declarându-se de-a dreptul bucuros.

„Mă bucură implicarea Patriarhiei Române în campania de informare a cetățenilor români despre vaccinarea împotriva COVID-19. Pandemia poate fi oprită și noi toți putem reveni la o viață normală dacă luăm decizii informat și dacă avem acces la date corecte și validate de specialiști”, a spus Dacian Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Îngerii cântau și se bucurau

Reamintim că, în cursul zilei de ieri, un comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, anunța că BOR ar fi primit broșuri de informare despre campania de vaccinare, direct de la Guvern, astfel că urmează să le împartă prin parohii, ca de acolo să ajungă direct la enoriași. În același comunicat, Bănescu a mai spus că o informare corectă, din surse sigure, oficială, este esențială perioadei.

Decizia a surprins, desigur. Dacă până mai ieri, nu exista zi în care ÎPS Teodosie să nu comită vreo „infracțiune” lăsată să treacă neobservată, cooperarea dintre BOR și autorități vine să adauge singura bilă albă din cutia milei aflată la Catedrala Mântuirii Neamului, din ultima perioadă.

Citește și: BOR pune umărul la treabă și ajută autoritățile

#News