Firea îl acuză pe Nicușor Dan că ar fi dus electoratul de nas

După ce Nicușor Dan a dat vina pe Gabriela Firea, aceasta răspunde, declarând că vina nu îi aparține ei, ci Guvernului

Fostul Primar General al Capitalei și actualul senator ales Gabriela Firea comentează declarațiile de astăzi ale actualului primar, Nicușor Dan. Astfel, în opinia Gabrielei Firea, Nicușor Dan ar fi omis, în mod intenționat, să expună adevărata situație a „căldurii din apartamentele bucureștenilor”, pentru a câștiga capital de imagine în campania de la locale. Totul ca acum „ să se trezească la realitate”, adaugă Firea în mesajul postat pe contul acesteia de Facebook.

Gabriela Firea: „Urâtă e trezirea la realitate”

„Cum e când primarul apārā guvernul, în loc sa fie de partea cetatenilor?? Grav, nu? Adevarul adevarat : CET-urile Grozavesti, Sud si Progresul livreaza acum agent termic sub parametri. In loc de 90 grade temperatura, se livreaza la 70 grade. Toata vara nu au facut reparatii, investitii.

Erau ocupati cu campania electorala si ministrul energiei – Virgil Popescu (PNL) si Directorul Elcen – Claudiu Cretu (PNL Sectorul ) – cel care asteapta sa ajunga “moleculele” de apa in calorifer.

Cazane vechi, turbine vechi. 60 de ani. “Firea e de vina. A stat degeaba 60 de ani”!!

Guvernul PNL trebuia sa intervina pentru reparatii. Dar nu s-a vrut, cat am fost eu primar, ca sa poata da vina lumea pe mine ca se intrerupe furnizarea apei calde. Sau ca ajunge cālâie la consumatori.

Acum, a iesit adevarul la iveala. Nu este apa calda si caldura in peste 3000 de blocuri din cauza Elcen-ului care apartine de Guvern.

Iar primarul, in loc sa solicite in numele bucurestenilor interventii de urgenta, achizitionarea pieselor stricate, sa se lucreze in trei schimburi pentru defectiunile la CET-uri, le ia apararea celor de la guvern si Elcen!

Practic, nu-i pasa de oameni. A si spus ca urmeaza 2-3 ani grei. Cam tarziu!

De ce nu a spus adevarul in campanie?

Atunci garanta ca, pe 28 septembrie, toate problemele se vor rezolva.

Mai mult, azi îi scapa porumbelul si demonstreaza inca o data ca este de partea guvernului, a baietilor destepti din Energie, si nu a cetatenilor, printr-o declaratie bizara : “noi pompam acum in reteaua primara”. Care noi? El e primar, raspunde de transport si distributie, nu de producerea agentului termic si “pomparea” lui.

Elcen, care apartine de Guvern (Ministerul Energiei) este producatorul de energie termica. Cat sa mai repet? De cate ori sa mai explic?

Toata lumea a inteles, numai primarul e la faza de alfabetizare administrativa”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: Nicușor Dan, primarul Capitalei: „Va crăpa în altă parte”

#News