Gabi Bădălău / Foto: Spynews.ro

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare departe de finalizare, cei doi nereușind să ajungă la un punct comun. Mai mult, potrivit SpyNews, unul dintre motivele pentru care se „tărăgănează” partajul are legătură cu faptul că fosta solistă de la Exotic nu vrea să se mute în București, deoarece aceasta ar avea o relație cu cineva din Constanța.

Instanța a decis încredințarea copiilor familiei, mamei, care are domiciliul declarat în Agigea (Constanța). Până aici nicio problemă, doar că cei mici au un program de vizitare destul de strict, astfel că tatăl este forțat să „bată drumul” până la Constanța, pentru a-i vedea, fapt care pare să îl deranjeze pe Gabi Bădălău.

„Claudia mi-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să vină la București. Eu n-am nicio problemă, copiii să stea cu Claudia, dar una e să-mi doresc să ies cu copiii la pizza, la un suc, să ieșim la film, la fotbal, copiii cresc, e normal să aibă nevoie și de mine ca tată, alta e să fac până la Constanța dus întors. Eu vorbesc doar de interesul copiilor”, a declarat Gabi Bădălău, citat de SpyNews.

De altfel, Bădălău a dat de înțeles că fostei soții i-ar fi mult mai bine în București, motiv pentru care i-a sugerat acesteia să se gândească și la viitor, nu doar la prezent.  „Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bun aici lângă mine”, a mai spus el.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, relație cu năbădăi

Pe de altă parte, și Gabi Bădălău este implicat într-o relație amoroasă, vizibilă, dar mai ales năbădăioasă, cu Bianca Drăgușanu. Aceștia s-au separat și s-au împăcat de mai multe ori, au anunțat o nuntă excentrică, deși el încă nu era încă „liber de contract”, astfel încât nimeni nu mai știe dacă într-adevăr se vor mai căsători.

Bianca Drăgușanu / foto: Instagram

De altfel, relația dintre Gabi și Bianca nu este bine văzută de Claudia Pătrășcanu, care i-a transmis i-a transmis blondei că nu o vrea în preajma copiilor săi, considerând-o un pericol public. „Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei în preajma copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, a spus artista, într-un interviu pentru Cancan.

Citește și: Bianca Drăgușanu, replică dură la adresa fostei soții a lui Bădălău