Nuntă surpriză în showbiz

Norris Măgeanu, șeful Federației Române de Automobilism s-a căsătorit cu o tânără de profesie medic ginecolog.

Norris Măgeanu, fostul soț al Corinei Dănilă, șeful Federației Române de Automobilism s-a căsătorit cu Irinel, o tânără de profesie medic ginecolog. Cei doi se cunosc de mult timp și au decis acum să-și unească destinele. Vestea a fost dată chiar de Irinel, care a dezvăluit că ea a fost cea care l-a cerut pe fostul soț al Corinei Dănilă în căsătorie.

„Într o sâmbătă pe la prânz, l am cerut în căsătorie pe tipul asta mișto, a zis da , ne -am luat bon de ordine la primărie și într o luni dimineață înainte de consultații…. #amintratinrândulumii”a scris Irinel, soția lui Norris Măgeanu, pe Facebook, alături de o poză din luna de miere. Norris Măgeanu a devenit cunoscut în showbizul românesc și datorită relațiilor pe care le-a avut cu mai multe femei celebre. Cea mai cunoscută dintre toate este cu Corina Dănilă, cea care l-a făcut și tatăl unei fetițe superbe.

După despărțirea de frumoasa vedetă, Norris Măgeanu și-a încercat de mai multe ori norocul în dragoste, astfel că prin viața sa au trecut mai multe nume sonore, cum ar fi Lorena, sora modelului Catrinel Menghia, soprana Andreea Ilie, dar și tenismena Ana Bogdan. Alături de cea din urmă a trăit o poveste de dragoste intensă, dar din păcate, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

”Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă”, spunea Norris Măgeanu, în urmă cu ceva timp.

Dan Negru: „Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii”