Nicole Cherry
Nicole Cherry. Sursa foto: Instagram

Nicole Cherry, una dintre cele mai apreciate artiste din România, își iubește enorm de mult fetița și se implică foarte mult în creșterea și în educația ei. Vedeta se simte împlinită din toate punctele de vedere, mai ales de când micuța Anastasia a venit pe lume. Deși nu poate fi disponibilă tot timpul, cea mică nu este deloc neglijată și primește atenția de care are nevoie. Nicole Cherry a postat o poză emoționantă pe pagina ei de Instagram, chiar în ziua de Paște. În fotografie se observă emoția vedetei și fericirea pe care o are în momentul în care se află în prezența micuței ei.

Anastasia era îmbrăcată toată în roz, iar artista zâmbea fericită. Cele două sunt foarte frumoase și iubirea mamă-fiică se poate observă de la distanță. Nicole Cherry le-a urat tuturor oamenilor de pe pagina ei de Instagram sărbători fericite, în descrierea fotografiei cu micuța Anastasia. Nicole Cherry i-a scris un mesaj emoționant viitorul ei soț de ziua lui de nume, care cu siguranță l-a bucurat foarte mult pe tatăl Anastasiei. ”La mulți ani de ziua numelui, dragostea mea. Iubesc totul despre tine”, a scris Nicole Cherry pe pagină ei de Instagram.

Nicole Cherry a cunoscut succesul pe când avea o vârstă fragedă. Cântăreața cu peste două milioane de urmăritori pe rețelele sociale, a rămas printre preferatele românilor.

Artista a vorbit despre bullying. Nicole Cherry a recunoscut că a căzut victimă hărțuirii pe internet și a povestit cum criticile din mediul online au reușit să o afecteze.

”Am fost victima bullying-ului, a experiențelor legate de mediul online. De aceea am compus și piesa ‘’Cuvintele tale’’. Oamenii au tendința, ca după ce devii cunoscut, să îți găsească defecte. Ei consideră că în spatele unui om de succes, trebuie să fie ceva rău. Cred că noi trebuie să învățăm să ne bucurăm de succesul altuia, pentru că atunci va veni succesul și la noi”, a declarat artista.

Artista a vorbit și despre marea sa pasiune, muzica. Aceasta a dezvăluit stilurile muzicale pe care le preferă, dar și cum își alege piesele.

„Înainte eram anti-manele, acum ascult. Mi se pare că o petrecere fără manele nu e petrecere. Înainte nici măcar nu suportam să ascult. Cred că de aceea nici nu mi-am format vocea pentru genul acesta muzical, chiar dacă acum am început să-l când și îmi place.

Înainte ascultam Frank Sinatra, nici măcar muzică reggae nu ascutam, stilul care m-a consacrat”, a declarat aceasta.

Nuntă surpriză în showbiz