Pe Instagram eroi putem fi cu toții. Mai o poză cu botic, mai o maximă scrisă de alții și preluată de tine, și pac vizualizările. Irina Tănase e unul dintre acei copii care fac vizualizări pe Instagram, dintr-un motiv foarte simplu: relația cu tataie, cea pe care se înverșunează s-o păstreze și acum, cu toate că tataia Dragnea e la închisoare. Și mai mult decât atât, Irina îi sare în ajutor de fiecare dată: ba cu câte-o poezioară de Sfântul Valentin, ba cu câte-un mesaj serios în care taie și spânzură ANP-ul, cu declarațiile lui cu tot!

Citește și: Telenovela lui Dragnea continuă: lăsat să se stingă de durere în celulă

Irina Tănase cere demnitate umană pentru iubitul Dragnea

„În urma declaraţiie de presă făcută de avocată, ANP confirmă că Liviu are dreptul să ceară să fie consultat în orice unitate spitalicească în afara ANP. Şi că poate solicita să facă asta contra cost, inclusiv în spitale private care se află în relaţie constractuală cu o casă de asigurări de sănătate.

Adică voie are, legal este, dar totuşi nimeni nu ţine cont de cererile făcute de el… de 3 luni încoace. Şi apoi mai spune tot ANP-ul că aplică regimul de detenţie şi tratamentul medical NEDISCRIMINATORIU?[ Păi cum, dacă tot ei spun că are voie să ceară să meargă unde vrea el, şi nu este dus?

Şi mai mult, unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?!?!

Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE! Aia s-a făcut în baza unei decizii a Directorului ANP, nu în baza LEGII!!!! Să că mai spun şi altele?”, scrie Irina Tănase pe Instagram.

Copiii din toată țara o așteaptă, în mod sigur, și pe Tik Tok.

Citește și: ANP o contrazice pe avocata lui Dragnea. „Persoanele condamnate beneficiază de asistență medicală”

#News