Liviu Dragnea - foto Iulia KELT

Odată cu intrarea la răcoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea, nimic pare să nu mai meargă cum trebuie pentru cei din tabăra lui. PSD-ul s-a trezit, brusc, reformat și preluat de Marcel Ciolacu, foștii adulatori scăpătați din partid, iar „famiglia” Dragnea s-a trezit un pic mai săracă decât era pe vremea când tătucul umbla dezlegat pe la mitinguri, ridicând mâinile către cer și mustăcind a plăcere atunci când Rovana Plumb striga la Galați: „asta e țara lui Liviu Dragnea”. Iată că acum, România nu mai e țara lui Liviu Dragnea. Și pentru că țara nu mai simte niciun fel de apartenență pentru fostul său aproape dictator, nici firmele de familie par să nu mai facă profitul de odinioară.

Ferma „Salcia” S.A., deținută de fiul lui Dragnea, Valentin, cu pierderi majore

Ferma „Salcia” S.A., producătoare de cârnați, în general, este deținută de fiul lui Dragnea, Valentin. Acesta a intrat în „posesie” firmei la numai 24 ani. În prezent, potrivit datelor, aceasta înregistrează pierderi mari. Și pentru că marele clan Dragnea preferă să facă totul în sânul familiei, în 2017 intra pe piață firma de distribuție Salcia Distribution S.R.L., radiată în 2019, în ciuda profiturilor mari.

Cifră de afaceri: 10 731 420

Profit: -2 110 964

Datorii: 51 816 076

NUTRELLO GROUP

Cifră de afaceri: 39 110 573

Profit: 826 925

Datorii: 54 789 838

Nici Bucharest Residence SRL nu pare să o ducă foarte bine, în 2019, conform declarațiilor, aceasta înregistrând zero încasări. Firma se ocupă cu investiții imobiliare, fiind înființată în 2018, asociat fiind, printre alții, același Valentin Dragnea.

Gransiloz SRL, companie care avea ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oliagenoase, a înregistrat în 2017 încasări fabuloase în valoare de 39.266.122 lei. Cu toate acestea, a fost lichidată, motivele fiind unele sub semnul întrebării.

Citește și: Irina Tănase, călare pe un cal alb, în apărarea lui Dragnea – pe Instagram

#News