Tânăr amendat după ce a mințit polițiștii că a fost tâlhărit

El în realitate a pierdut la aparate 1.000 de euro

Pacanele
Pacanele sursa foto whatsap

Un tânăr de 24 de ani din Buzău care a pierdut la aparate 1.000 de euro a sunat la 112 și a spus că a fost tâlhărit. Polițiștii l-au amendat cu 1.000 de lei. Un tânăr de 24 de ani din Năeni a sesizat, marți, prin apel la 112 faptul că în jurul orei 20.30, în timp ce era pe o stradă în municipiul Buzău, a fost deposedat prin violență de 1.000 euro de către o persoană necunoscută, potrivit stiripesurse.ro.

Polițiștii deplasați la fața locului au demarat cercetările specifice pentru clarificarea împrejurării producerii evenimentului, identificării şi depistări agresorului.

„Cu ocazia probatoriului administrat în cauză a rezultat că infracțiunea de tâlhărie sesizată nu se confirmă, iar apelantul a precizat că, în cursul acelei zile, a jucat la aparatele atribuitoare de câștiguri suma respectivă”, arată IPJ Buzău. Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei. Poliția Buzău anunță că, de la începutul anului, la nivelul unităţii au fost primite 586 de apeluri false, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 512.000 de lei.

Fetiță de 12 ani, forțată să facă fotografii și filme pornografice