Fostul ministru al Turismului Elena Udrea pare extrem de bucuroasă la auzul veștii că Traian Băsescu urmează (de data aceasta oficial) să candideze la Primăria Municipiului București, din partea PMP. În opinia Elenei Udrea, atunci când Băsescu candidează, victoria ar fi asigurată.

Elena Udrea: „Se face din nou politică în România!”

„Gata, s-a terminat cu gluma! Candidatii si sustinatorii lor, cei aflati la vedere sau ascunsi aiurea, prin “paduri”, isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa!Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga! Se face din nou politica in Romania! Se face din nou administratie in Romania!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

La rândul său, președintele PMP Eugen Tomac a declarat că Traian Băsescu este, oficial, candidatul PMP, astfel că se poate începe strângerea de semnături necesare candidaturii acestuia pentru fotoliul de Primar General.

„În atenţia tuturor colegilor şi susţinătorilor PMP! Vă invităm să ne susţineţi în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului Bucureşti! Cu Băsescu înainte! Toţi pentru Bucureşti”, a postat, ieri seară Eugen Tomac.

Momentan, pentru Primăria Capitalei și-au anunțat candidaturile actualul primar Gabriela Firea, Nicușor Dan, din partea Alianței de Dreapta (PNL – USR PLUS), Ioan Sîrbu (susținut de Victor Ponta), Viorel Cataramă și Ilan Laufer.

Citește și: Oficial. Băsescu, în lupta pentru Primăria Bucureștiului

#News