Victor Ponta

Președintele PRO România Victor Ponta pare hotărât să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Ludovic Orban. Reamintim că în data de 30 iulie, social democrații lui Marcel Ciolacu anunțau inițierea unei astfel de moțiuni de cenzură împotriva liberalilor.

Potrivit lui Victor Ponta, Guvernul Orban ar fi creat haos, lăsând situația să scape de sub control, amânând măsurile potrivite pandemiei.

„Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situaţia a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate şi spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia şi aşa şubrezită şi care au îngenunchiat companiile autohtone.”, spune Victor Ponta.

Victor Ponta: „Guvernul Orban poartă această vină și trebuie să plece”

„Nu au venit cu soluţii pentru şcoală, pentru sănătate, pentru economie, nu şi-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialişti şi continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale şi alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină şi trebuie să plece”, declară, de asemenea, președintele PRO România Victor Ponta.

În egală măsură, Victor Ponta este unul dintre cei care, la momentul respectiv, s-a opus legii izolării și carantinării.

Citește și: Paul Stănescu îi îndeamnă pe social democrați să aibă încredere în locale

#News