Alfred Simonis/ Captură video

Ziua în care Alfred Simonis a scos colții la Guvern a venit! Nu, asta nu înseamnă că până acum acesta s-ar fi comportat ca un mielușel în preajma membrilor executivului, ci doar că astăzi este ziua în care s-a înregistrat apogeul feroce al șefului deputaților PSD, Alfred Simonis.

Într-o conferință de presă, acesta a tunat și-a fulgerat, criticând presupusa lipsă de cunoaștere a guvernaților care, în opinia lui Simonis va genera haos odată cu data de 15 mai, când ar trebui să intre în vigoare starea de alertă. În aceeași conferință, liderul deputaților social democrați a menționat faptul că liberalii de la conducere nu știu prea bine prevederile Constituției, însă nici la matematică n-ar sta prea bine, după cum chiar acesta sugerează prin calculul său.

„Orban și miniștrii săi se contrazic prin măsurile luate. Oamenii nu știu ce se va întâmpla după 15 mai.

Azi au adoptat un proiect de lege  privind starea de alertă care să fie trimis urgent prin Parlament.

Simt nevoia să îi spun premierului ca este incompetent, habar nu are ce scrie în Constituție. E nevoie de două zile pentru contestare la CCR și de 3 zile să intre în vigoare de la publicarea în MO. Astfel, se depășește perioada în care proiectul de lege trebuie să intre în vigoare”, a spus șeful deputaților PSD, Alfred Simonis.

Citește și: Anisie, cel mai strașnic ministru! Niciun corigent anul acesta

#News