Ludovic Orban

Ludovic Orban îi da replica lui Băsescu

După ce dimineață vă anunțam cum că fostul președinte al țării, Traian Băsescu, a făcut mișto de Ludovic Orban, numindu-l Ludovicus al II-lea Anticipatus, sugerând mai de grabă că ar fi un soi de Sacrificatus, în loc de Anticipatus, Orban a decis că-i cazul să-i dea replica. Ludovic Orban susține în declarația sa ca replica dată celei lui Băsescu cum că afirmația potrivit căreia Iohannis nu ar avea intenția să îl țină prin zonă pentru mult timp, este una lipsită de orice fel de fundament.

”Mă puneți să răspund la întrebările unui cetățean, care a fost timp ce 10 ani președinte al României, dar ale cărui declarații nu au nicio bază. Să își vadă de mandatul său de europarlamentar, pentru că nu are niciun fundament. De mai mulți ani, politicieni și analiști politici se chinuie să arate că relația dintre mine și președintele Klaus Iohannis nu este una bună. Eu vă spun că relațiile dintre noi sunt chiar foarte bune.

Știți cum este: un nebun aruncă o piatră și o sută de înțelepți se chinuie să scoată piatra. Premierul României va fi președintele partidului care va câștiga alegerile, iar obiectivul meu ca președinte al PNL este să câștig alegerile. Cum ar putea domnul Iohannis să nu desemneze premier pe liderul partidului care a câștigat alegerile.

Adevărul este că în ultimii ani am obținut foarte multe victorii, am câștigat alegerile europarlamentare, am câștigat, alături de președinte la referendum, PNL și Klaus Iohannis a obținut victoria în alegerile prezidențiale, am impus un Guvern liberal, care timp de 3 luni a luat măsuri foarte bune. Acesta este adevărul și orice alte tâmpenii spune unul sau altul”, a spus Ludovic Orban, la Gândul Live.

Citește și: Traian Băsescu face mișto de Orban

#News