Horoscop azi, duminică 11 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astrologic principal al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Rac cu planeta Neptun de pe Pești. Acest unghi celest ne vorbește de: sensibilitate, gentilețe, delicatețe, tandrețe și romantism, precum și de spiritualitate și inspirație.

BERBEC

Vi se relevă o zi foarte satisfăcătoare în sânul familiei! Astrele vă arată și cumva mai nostalgici și visători! Veți reliefa și o intuiție grozavă, uneori chiar profetică!

TAUR

Veți comunica într-un mod mai sensibil și elocvent! Veți avea succes și la drumuri scurte! Puteți obține și prietenia sau protecția unei persoane mai enigmatice!

GEMENI

Aveți parte de o zi cu spor la bani! Vă puteți descoperi și unele talente sau abilități de ordin sensibil ori artistic! Este o zi destul de bună și în plan profesional!

RAC

Vă veți prezenta cumva mai sensibili, romantici și protectivi! Veți atrage energii cumva mai speciale asupra dumneavoastră! Vi se relevă și o doză mai înaltă de credință și de spiritualitate!

LEU

Astrele vă relevă foarte creativi și intuitivi! O femeie mai în etate vă poate fi de mare ajutor! Vi se mai relevă și o formă spirituală de protecție împotriva marilor incidente ori accidente!

FECIOARĂ

Puteți câștiga prietenia unei femei mai mature foarte afective și omenoase! Aveți o zi favorabilă pentru proiecte de grup! Aștrii zilei vă arată și o împlinire tandră în viața de cuplu!

BALANȚĂ

Veți beneficia de o doză mai semnificativă de notorietate, și poate chiar și de popularitate! Raporturile cu șefii vor fi destul de pozitive! Vi se poate reliefa și o potențială ameliorare sub raportul sănătății!

SCORPION

Aveți parte de o zi de bun augur pentru studiu, examinări și călătorii! Puteți primi și o veste plăcută de la o femeie de pe alte meleaguri! Este o zi interesantă și pentru speculații financiare!

SĂGETĂTOR

Veți resimți o stare emoțională mai echilibrată! Puteți avea parte și de unele mici reușite financiare! Vi se mai relevă și unele evenimente împlinitoare în viața familială.

CAPRICORN

Astrele vă prezintă o mai bună înțelegere în viața maritală! Este o zi de succes și pentru afaceri și treburi de ordin legal. Veți comunica cu cei din jur într-un mod mai afectiv și simbolic.

VĂRSĂTOR

Aștrii zilei vă preconizează o remediere în cele ce țin de sănătate! Raporturile cu colegii de la locul de muncă vor fi destul de bune. Puteți avea șansa și unui câștig material nesperat!

PEȘTI

Vi se arată o zi destul de prielnică în viața romantică! Și raporturile cu proprii copii vor fi destul de pozitive! Astrele vă relevă și cumva mai spirituali, caritabili și misterioși!

Horoscop HashtagNews