Horoscop azi, vineri 21 aprilie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral determinant al zilei este redat de cuadratura Soarelui de pe Taur cu planeta Pluto de pe Vărsător. Acest aspect celest ne vorbește de: frustrări, stres, irascibilitate, duritate, frământări, manipulare, încăpățânare, fanatism și cruzime. Pentru a mai tempera din tendințele nefaste ale acestei zile mai agitate, astăzi va trebui să ne arătăm cumva mai echilibrați, calculați, raționali, calmi, răbdători, înțelepți și rezistenți sub raport mental și emoțional.

BERBEC

Încercați să fiți ceva mai echilibrați și economi în cheltuieli! Se mai pot reliefa și unele evenimente destul de primejdioase legate de un prieten bun!

TAUR

Vă puteți arăta cumva mai aroganți, vanitoși și orgolioși, fiind necesar să vă corectați comportamentul! Se mai poate ivi și un conflict urât cu șefii!

GEMENI

Încercați să fiți ceva mai optimiști și voioși! Nu vă lăsați dominați de griji și de gânduri rele! Ar fi de bun augur dacă ați fi ceva mai flexibili în idei și în principii!

RAC

Din păcate, vi se poate reliefa o ceartă cu un prieten mai influent și asertiv! Totodată, vi se mai relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, deci încercați să fiți ceva mai prevăzători!

LEU

Vi se pot arăta unele necazuri destul de semnificative sub raport profesional și social! Nu amplificați eventualele divergențe cu șefii! Fiți ceva mai înțelegători și mai concilianți în caz de conflicte în viața de cuplu!

FECIOARĂ

Nu aveți o zi bună pentru studiu, examinări și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai nefavorabilă despre ori de la un bărbat de pe alte meleaguri! Fiți mult mai atenți cu sănătatea!

BALANȚĂ

Vă puteți arăta cumva mult prea dominanți, capricioși și plini de sine, fiind necesar să vă mai înfrânați tarele firii! Evitați să vă împrumutați major! În viața romantică vi se pot prezenta unele evenimente cam dezamăgitoare!

SCORPION

Vi se pot reliefa unele neînțelegeri destul de severe în viața maritală! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, tratative și negocieri! Din nefericire, vi se mai relevă și unele potențiale deranjamente gospodărești!

SĂGETĂTOR

Puteți resimți unele probleme de sănătate mai serioase! La locul de muncă puteți intra în conflict cu un bărbat cu autoritate! Fiți ceva mai echilibrați și temperați în judecată, precum și în comunicare și în discurs!

CAPRICORN

Din nefericire, astrele vă preconizează o zi cu destul de multe supărări în plan romantic, amoros! Folosiți-vă talentele, aptitudinile, abilitățile și competențele doar înspre scopuri pozitive, nobile! Fiți ceva mai atenți și cu banii!

VĂRSĂTOR

Există riscul unui conflict mai aprig cu un bărbat cu putere și cu autoritate din familie! Nu este o zi de bun augur pentru proiecte majore legate de casă! Puteți reliefa și un comportament cam fanatic, încăpățânat și malițios!

PEȘTI

Puteți primi o veste mai puțin bună de la sau despre un bărbat mai influent și prestigios! Nu este, per general, o zi de bun augur pentru raporturi sociale! Puteți atrage și dușmănia secretă a unor personaje foarte periculoase!

Horoscop HashtagNews