Foto: Facebook

Mihai Bendeac tratează ficatul și depresia cu alcool. Juratul de la iUmor a fost surprins zilele trecute de către paparazzi CIAO.RO în timp ce a cumpărat medicamente, dar și o sticlă de alcool fin, refugiindu-se apoi în casa unui prieten.

În urmă cu doar câteva zile, Mihai Bendeac a acordat un interviu pentru ziarul Click, afirmând că are nevoie de odihnă și ar prefera să stea departe de luminile reflectoarelor. De asemenea, el a pus accent pe faptul că sănătatea este prioritară, iar stilul lui de viața a fost departe de a fi etichetat ca sănătos.

Mihai Bendeac jonglează periculos: după ce a cumpărat medicamente și o sticlă de alcool fin, s-a ”refugiat” în casa unui prieten

 „Până la sfârșit de an nu mai vreau să fac nimic. Vreau să stau cu familia, să facem bradul. Crede-mă că eu nu sunt cu sărbătorile, însă îmi doresc, ca niciodată, să fac bradul cu familia, să vină Sărbătorile. Sunt extrem de obosit și toată perioada asta cu cartea m-a dat complet peste cap. Eu oricum sunt sălbatic, antisocial și stau în casă, dar această perioadă am exagerat complet cu asta, am scris încontinuu, am băut și am fumat. Mi-am făcut ficatul praf, nu vreau decât să fiu curat o perioadă, să stau cu familia și să mănânc sănătos.”

”Am băut și am fumat. Mi-am făcut ficatul praf!”

Bendeac ar sta în casă, ar alege liniștea și ar fi atent la sănătate, dar luna decembrie e mai dificilă decât tot anul 2020. Și cum un an dificil se tratează de unii cu alcool, Mihai și-a pus cu precauție masca pe față și a pornit în căutarea proviziilor care-ți fac viața mai frumoasă: mâncare și băutură.

Cum mâncarea-i fudulie și băutura-i temelie, juratul de la iUmor s-a oprit la primul supermarket apărut în cale de unde a ieșit cu o sticlă ”de ceva bun”. Și nu este vorba despre apă, suc sau vreun smoothie proteic.

A preferat proteina pentru minte și suflet, adică alcoolul. Nu a uitat de farmacie, de unde a cumpărat o pungă cu medicamente, destinația finală fiind casa unui prieten.

Pandemie, pandemie, dar băutura-i temelie.

Citește și: Concluzia psihologilor: coronavirusul a dus la alcool și violență

#News