Liberalii sunt de părere că niciun om responsabil, căruia îi pasă de popor, nu va face imprudența de a depune o moțiune de cenzură acum, în plină pandemie, dând naștere naosului administrativ.

Liberalii, siguri pe PSD

„Vă dau un motiv. Nu se depune niciodata intr-o tara responsabila tocmai in momentul in care pandemia capata un nou varf. In niciun caz nu lasi o tara fara guvern in asa moment. Niciun om serios nu va depune motiune de cenzura in urmatoarele saptamani”, a declarat liberalul Cezar Preda, în cursul serii trecute, la Antena 3.

De asemenea, Varujan Vosganian și-a pus aceeași întrebare legat de intenția social democraților de a demara moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, pe care au promis-o:

„PSD in mod real doreste sa-si asume guvernarea? Este o intrebare pentru Congresul PSD. Nu am simtit ca este o asumare clara in legatura cu formarea unui nou guvern. De aceea as dori sa am discutii cu cei de al PSD despre cum vad ei si viitorul imediat. Pentru ca obiectivul nostru este o mai buna guvernare, nu doar daramarea guvernului PNL (…) Cand au trecut alte motiuni n-am avut solutii si ne-am pricopsit cu actualul guvern Orban”, a declarat Varujan Vosganian (ALDE).

Citește și: ALDE nu mai are răbdare: moțiune și suspendare!

#News