alde

Într-o încercare de a afla adevăratele intenții ale PSD, Varujan Vosganian (ALDE) se întreabă dacă social democrații sunt în stare să-și asume o guvernare, caz în care se va pune în aplicare moțiunea de cenzură despre care se tot vorbește. În opinia lui Vosganian, o mai bună guvernare ar însemna nu doar dărâmarea guvernului PNL, ci și asumarea acesteia de către actuala Opoziție.

„PSD in mod real doreste sa-si asume guvernarea? Este o intrebare pentru Congresul PSD. Nu am simtit ca este o asumare clara in legatura cu formarea unui nou guvern. De aceea as dori sa am discutii cu cei de al PSD despre cum vad ei si viitorul imediat. Pentru ca obiectivul nostru este o mai buna guvernare, nu doar daramarea guvernului PNL (…) Cand au trecut alte motiuni n-am avut solutii si ne-am pricopsit cu actualul guvern Orban”, a declarat Varujan Vosganian (ALDE).

Întrebarea membrului ALDE nu a rămas fără răspuns

În urma dilemei avute de Vosganian, senatorul PSD Titus Corlățean i-a răspuns acestuia, declarând că soluția social democraților, caz în care moțiunea ar trece, este un guvern de tranziție condus de un premier tehnocrat care să activeze până la alegerile parlamentare.

Citește și: Grindeanu se întoarce „acasă”: „PSD are nevoie de toți”

#News