Sorin Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunțat că că urmează să își depună candidatura pentru funcția de vice-președinte în cadrul PSD.

Sorin Grindeanu anunța în 26 mai: „un proiect serios, corect şi bazat pe necesităţile reale ale societăţii româneşti”

„Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreşedinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu şi Gabi Firea… sunt mulţi. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toţi şi e un moment în care toţi trebuie să punem umărul şi nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a declarat Sorin Grindeanu, pentru expressdebanat.ro.

De altfel, drumurile lui Grindeanu înapoi spre PSD erau trasate de mult. Dacă în 26 mai anunța că se va implica într-un proiect serios și corect, menționând că va rămâne mereu un om de stânga, în data de 26 ianuarie acesta declara: „Conform legii, eu nu am voie să fiu în acest moment membru de partid. Asta nu înseamnă că nu o să devin în perioada următoare”, sugerând că lipsa sa activitate politică ar fi motivată de incompatibilitatea funcției pe care o deține.

Însă cum lucrurile par să se fi schimbat, revenirea lui Sorin Grindeanu în politică înseamnă că va trebui să renunțe la funcția deținută la ANCOM.

Citește și: Teodorovici: „Mi-am depus azi candidatura pentru funcția de președinte al PSD”

#News